Ultima actualizare: 15 Aprilie 2008 - Cornel Florean
Primăria Comunei Satu Mare

Prima Pagină

Lungimea totala a retelei de drumuri publice din cadrul comunei Satu Mare este de 36 km, din care 29 km in intravilanul comunei si 7 km in extravilan. Din totalul retelei de drumuri, 24 km se afla pe raza satului Satu Mare si 12 km pe raza satului Tibeni.  
Dupa modul de incadrare a cailor de comunicatie rutiera:
- 6,05 km reprezinta drumuri judetene: DJ 178 B — Radauti — Satu Mare Granicesti, partial asfaltat.

- 10,32 km reprezinta drumuri comunale clasate: Dornesti — Satu Mare — Tibeni — Milisauti si 19,70 km drumuri comunale (ulite), aflate in administrarea comunei. Extravilanul comunei este brazdat de o retea de drumuri de exploatare, care asigura accesul la terenuri agricole.

           Comuna Satu Mare este deservita de o halta C.F.R. situata in satul Tibeni, la circa 3 km de sediul administrativ al comunei, pe calea ferata Suceava Nord — Dornesti — Radauti.

           Pana in prezent dotarea infrastructurala a zonei este reprezentata prin : alimentare cu energie electrica, serviciu de telefonie fixa si televiziune prin cablu pe 100% din teritoriu.


Apa potabila – exista un put de alimentare in localitate care asigura alimentarea cu apa, dar se doreste realizarea retelei si extinderea ei pe o lungime de 29 km.


Electricitate – reteaua actuala este subdimensionata fiind nevoie de extinderea ei pe inca 9 km si de reabilitare prin schimbarea stalpilor din lemn.


Gaze – se poate face racordarea la magistrala care care alimenteaza orasul Radauti, fiind nevoie in localitate de retea pe 29 km.


Serviciu de salubritate – in regiune exista doua platforme de deseuri menajere, dar e necesara amenajarea conform normelor de integrare in Uniunea Europeana.

Sursa:

Fişier ataşat: B /


saad.ro/143033e39719e22d3824d59fda307365

. .